Bonding day siri 3: memperkasa kepimpinan, mengukuh silaturahim - Mejri, Norazimah; Persatuan D’Bankers, UiTM Mukah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Program ini dianjurkan bertujuan untuk memupuk semangat kerjasama dalam kalangan barisan kepimpinan persatuan, mengeratkan hubungan antara ahli jawatankuasa dan penasihat, dalam suasana santai. Program ini juga mampu meningkatkan kefahaman peranan serta tanggungjawab setiap ahli persatuan dalam menguruskan program dan aktiviti pelajar secara berkesan.