Majlis apresiasi mahasiswa FPP 2025: arabian night meraikan kecemerlangan - Mejri, Norazimah; Persatuan D’Bankers, UiTM Mukah (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Majlis ini bertujuan untuk meraikan kecemerlangan akademik pelajar, khususnya penerima Anugerah Dekan serta pelajar aktif dalam kepimpinan, program fakulti, dan persatuan pelajar. Majlis ini juga mengukuhkan hubungan silaturahim antara pelajar dan tenaga pengajar dalam suasana santai dan berbudaya. Majlis diserikan dengan ucapan perasmian oleh wakil fakulti, Dr. Yusman bin Yacob selaku Koordinator Prasiswazah (Fakulti Pengurusan dan Perniagaan) dan diikuti dengan persembahan kebudayaan berkonsepkan Timur Tengah. Sesi penyampaian Anugerah Pelajar Dekan dan Tokoh Mahasiswa juga menjadi tarikan utama majlis ini. Suasana bertambah meriah dengan dekorasi bertema Arabian, jamuan makan malam, sesi fotografi kenangan dan tayangan video aktiviti-aktiviti pelajar sepanjang tahun.