Menarik rambut uban dari tepung - Abdullah, Nurmuslimah Kamilah; Sulong @ A. Rashid, Ruzaidah; Ali, Noor Malinjasari; Mustapha, Aida (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2024)
Komunikasi merupakan elemen yang sangat penting dalam setiap hubungan, sama ada komunikasi formal yang melibatkan urusan kerja, ataupun komunikasi tidak formal bagi tujuan bersosial, berkongsi idea atau berbual kosong. Elemen penting ini boleh membawa keharmonian, namun dalam masa yang sama boleh meyebabkan salah faham dan keretakan hubungan. Komunikasi tidak semestinya malalui percakapan, ianya boleh berlaku melalui tulisan, gerak badan, pandangan, dan jarak.