Bengkel persediaan ujian dan peperiksaan akhir statistik (1/2025) - Mohd Shafie, Siti Nur Atiqah; Manaf, Sharifah Raina; Zamalik, Sarah Farhana; Badarul Azam, Akmal Shafiq; Zakariah, Muhammad Zukhairi (Corporate Communication Unit, UiTM Mukah Campus, 2025)
Bengkel ini merupakan satu bengkel yang bertujuan untuk membantu pelajar menghadapi ujian dan peperiksaan akhir UiTM semester Mac hingga Ogos 2025 memandangkan terdapat perubahan format baru pada ujian dan peperiksaan akhir bagi kursus STA104 di semester ini. Di samping itu, bengkel ini turut membantu para pelajar membuat ulangkaji subjek ini semaksimum boleh sebelum menghadapi ujian serta membuat persediaan awal menghadapi peperiksaan akhir melalui latih tubi berdasarkan modul yang disediakan bagi memastikan pelajar lebih yakin dalam menjawab peperiksaan akhir bagi kursus STA104.