Majlis penerimaan baton Sukan Malaysia XVIII Sarawak 2016 - Ajol, Tracy Adeline (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2016)
Pada 27 Februari 2016, seramai 5 orang staf dan 29 orang pelajar Universiti Teknologi MARA Cawangan Sarawak Kampus Mukah telah menyertai Majlis Penerimaan Baton Sukan Malaysia XVIII Sarawak 2016. Majlis ini telah berlangsung di Dataran Pehin Setia Raja, Mukah bermula dari jam 7.00 pagi hingga 11.00 pagi. Majlis dimulakan dengan Senam Kenyalang setelah ketibaan para peserta larian baton, para jemputan dan orang ramai. Pada pukul 7.30 pagi, orang ramai menyambut ketibaan tetamu kehormat iaitu Yang Berhormat Yussibnosh bin Balo, ADUN N.51 Balingian dan diikuti nyanyian lagu Negaraku, Ibu Pertiwiku dan lagu SUKMA.