Bergaya jangan sampai merana: mengurus kewangan secara bijak di era moden. - Muhammad Khodri Harahap, Afif Zuhri; Ali, Noor Malinjasari; Abdullah, Nurmuslimah Kamilah; Sulong @ A. Rashid, Ruzaidah (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2024)
Gaya hidup adalah satu aspek penting dalam kehidupan manusia, terutama di kalangan golongan muda yang seringkali ingin mengekspresikan diri dan menunjukkan identiti mereka melalui pakaian, kereta, atau perhiasan. Namun, dalam usaha untuk mengejar gaya hidup yang diimpikan, ramai yang terjebak dalam perangkap hutang yang boleh merosakkan kewangan mereka.