Menjejaki keindahan Gunung Bromo: pengalaman memukau di Tanah Jawa - Mohamad Azmin, Nur Azwani; Abdul Ghani, Roseziahazni; Zazli, Nurul Zakiah (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2024)
Indonesia, sebuah negara yang mampu menarik jutaan pelancong dari duruh dunia dengan kepelbagaian alam semula jadi dan pemandangan mg menakjubkan. Di tengah-tengah keindahan alam yang menakjubkan ini, terletaknya Gunung Bromo, sebuah destinasi yang terkenal dengan kecantikan dan keunikan landskapnya. Saya bersama beberapa orang rakan telah memutuskan untuk mengembara ke Jawa Timur yang terletaknya Gunung Bromo sebagai destinasi pelancongan kali ini.