Program 'Paint the Sky' - Mohd Diah, Tajul Fitri; Mohamad, An-Nurizzati; Mohd Said, Nur Shafini; Abdullah, Nurmuslimah Kamilah; Saidon, Nurul Syahirah; Hasbuddin, Fatin Nurqistina (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2024)
Sinergi yang baik amat penting untuk diterapkan dalam kalangan pelajar. Antara usaha yang dilaksanakan oleh Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) UiTM Cawangan Terengganu adalah dengan meletakkan syarat pelaksaan projek Colour Run - Paint the Sky perlu melibatkan kolaborasi antara kelab Projek Colour Run - Paint the Sky telah dikendalikan oleh ahli jawatankuasa gabungan daripada empat kelab iaitu, Operations Management Society (OP.EMS), Office Management Student Association f (OMSA).'Jawatankuasa Perwakilan Non Resident dan Ji's D Hoteliers. Jawatankuasa Penganjur telah merancang dan f merealisasikan projek ini dengan sangat berjaya pada 2S November 2023 bertempat di Stadium Gemilang, UiTM /' . Cawangan Terengganu Kampus Dungun (UiTMCTKD).