Inovasi & strategi digital: kunci daya saing usahawan kecil - Ariffin, Iskandar; Ab Rashid, Mohd Elfee; Shabir Ahmad, Bashir Ahmad (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Usahawan Kecil dan Sederhana (PKS) merupakan tulang belakang ekonomi Malaysia, merangkumi lebih 97% perniagaan berdaftar dan menyumbang besar kepada KDNK serta peluang pekerjaan. Dalam era digital, perubahan tingkah laku pengguna yang semakin bergantung kepada teknologi menuntut PKS menguasai pengurusan strategik dan transformasi digital bagi kekal relevan, berdaya saing serta berpotensi berkembang ke pasaran antarabangsa.