Keyboarding - a must in tomorrow's world - Mohd Said, Nur Shafini; Abdullah, Nasiha; Mat, Khalid Amin (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2024)
Program KEYBOARDING—A MUST IN TOMORROW'S WORLD merupakan Satu program pembangunan pengajaran CGCT bagi subjek Introduction to Document Processing (OBM102), Diploma Pengurusan Teknologi Pejabat (BA132). Program ini telah dijalankan secara atas talian di Platform Google Meet pada hari Ahad, 14 May 2023 jam 8:30 pagi hingga 10:00 pagi.