Sayap kesabaran - Adenan, Nur Dalila (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2024)
Di sayap kesabaran, terbentanglah waktu, Bagaikan pelangi yang menari di langit biru, Tiap warna, kisah hidup yang berdampingan, Sabar mengajar, pelajaran yang tidak terkira.