Bahasa Mandarin pengurusan perniagaan komprehensif (1) - Ho, Wee Chee; Lee, Ai Chat; Teo, Ai Min; Chan, Jie Yan; Lee, Chi Heng; Lim, Siew Mei (UiTM Press, 2025)
Buku ini merupakan buku teks tahap pertama untuk pengajaran dan pembelajaran Bahasa Mandarin sebagai bahasa ketiga (B3) khususnya dalam bidang pengurusan dan perniagaan. Buku ini sesuai digunakan oleh pelajar bukan penutur jati yang baru mula mempelajari Bahasa Mandarin. la bertujuan memberi pendedahan kepada pelajar tentang cara menguasai kemahiran bertutur Mandarin, terutama sekali menggunakan Bahasa Mandarin untuk berkomunikasi dalam aktiviti pengurusan dan perniagaan. Selain itu, karakter Cina yang bersesuaian dengan silibus juga diperkenalkan, Isi kandungan buku ini menekankan aspekaspek seperti penguasaan kosa kata, pengukuhan struktur ayat dan dialog. Pelbagai dialog berlatarkan aktiviti kehidupan harian serta pengurusan dan perniagaan turut dimuatkan dalam buku ini.