Mahasiswa: antara amanah dan bebanan - Satari, Hisam (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Mahasiswa ialah pelajar di institusi pengajian tinggi yang berperanan sebagai penuntut ilmu dengan niat yang betul untuk diamalkan dan disebarkan, agen perubahan yang peka terhadap isu semasa serta menyumbang idea demi kebaikan masyarakat, bakal pemimpin masa depan yang dibentuk melalui ilmu dan pengalaman, serta penghubung antara universiti dan masyarakat melalui program khidmat dan kesukarelawanan