Buletin JSG bil 1/2025 - Husin, Nurul Izza (Unit Penerbitan Jabatan Sains Gunaan, 2025)
Buletin JSG memaparkan pelbagai inisiatif dan pencapaian merangkumi kepimpinan, penghargaan warga, kecemerlangan akademik dan penyelidikan, perundingan, penulisan, penyeliaan pelajar serta industri, inovasi pengajaran dan keusahawanan, penambahbaikan kualiti akademik, kolaborasi strategik, aktiviti komuniti, program kebajikan, penglibatan pelajar, sukan dan riadah, serta penyertaan dalam program nasional seperti KESUTRA dan SASPEN 2024.