Bukan kerana khuatir - Abu Hassan Asari, Fadli Fizari; Mat Saad, Azlina (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2023)
Bukan khuatir mengharung badal dan ombak Cuma layar sedikit koyak dan sang kemudi terasa sesak Dek bayu yang menghembus kuat Dek mentari yang memerah keringat