Free Market 8.0 - Rosli, Siti Azlina; Ahmad, Sharaf (Unit Penerbitan Jabatan Sains Gunaan, 2025)
Pada tahun 2024, pihak Jabatan Sains Gunaan sekali lagi terlibat dengan program FREE MARKET 8.0 di laman Perdana (kawasan berhampiran ATM). Program kali ini dijalankan pada hari yang sama iaitu hari Khamis dan Jumaat, iaitu pada 24 dan 25 Oktober 2024. Booth Jabatan Sains Gunaan pada tahun ni juga meriah dengan pelbagai buku novel, baju, soft toys dan juga beg serta barang-barang terpakai yang lain. Semua barangan ini diberi percuma kepada pelajar-pelajar dan staf-staf yang berminat untuk memilikinya dengan syarat “JUST ASK NICELY AND NO NEED TO PAY”. Masih lagi berkonsepkan “Berkongsi Rezeki Tanda Kesyukuran”, program FREE MARKET ni memang meriah pada setiap tahun. Sebagai wakil MASMED Jabatan Sains Gunaan, cik Siti Azlina mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua staf Jabatan Sains Gunaan yang telah terlibat secara langsung atau tidak langsung untuk menyumbangkan barang-barang terpakai dan baharu di booth Jabatan Sains Gunaan demi menjayakan program pada setiap tahun.