Dulu-dulu - Ismail, Fathiyah; Harun, Nur Syikri (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2023)
Kaedah kita dibesarkan boleh dikatakan berbeza antara satu sama lain. Walaupun mungkin ada sedikit sebanyak persamaan, lain ibu dan ayah, maka lainlah juga kaedahnya. Aku sendiri masih bergelut sebenarnya, antara menggunakan kaedah lama dan memodenkan praktis dulu-dulu supaya bersesuaian dengan anak-anak zaman sekarang. Namun begitu, banyak kisah yang masih kekal di ingatanku. Maka aku terpanggil untuk coretkan dan kongsikan di sini.