Penulisan mesej notifikasi yang lebih berkesan: teknik jeda nafas - Harun, Nur Syikri; Ismail, Fathiyah; Lukman, Najah (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2023)
Adakah anda suka menulis notifikasi panjang-panjang? Adakah anda merasakan semakin panjang apa yang anda tulis, maka semakin baik penyampaiannya? Tahukah anda tentang peranan jeda nafas dalam penulisan notifikasi? Soalan-soalan di atas berkemungkinan menceritakan tentang karakteristik berkenaan penulisan notifikasi yang anda lakukan. Untuk artikel ini, saya lebih mengkhususkan tentang penulisan mesej notifikasi menggunakan telefon pintar anda kepada para pelajar anda sendiri.