Menjulang amanah, menyemai harapan: tahniah atas pelantikan Dr. Azrinawati Mohd Zin sebagai Koordinator Jabatan Sains Gunaan - Husin, Nurul Izza; Abd Hamid, Abdul Halim (Unit Penerbitan Jabatan Sains Gunaan, 2025)
Hamid Jabatan Sains Gunaan dengan penuh rasa bangga ingin mengucapkan setinggi-tinggi tahniah kepada Dr. Azrinawati Mohd Zin atas pelantikan beliau sebagai Koordinator JabatanSains Gunaan berkuat kuasa 1 Ogos 2024. Dengan pengalaman luas serta dedikasi beliau dalam bidang akademik dan pengurusan, kami yakin Dr. Azrinawati akan membawa jabatan ini ke tahap yang lebih cemerlang. Kepimpinan, komitmen, dan wawasan beliau diharapkan dapatmeneruskan kecemerlangan dalam bidang pengajaran,penyelidikan, serta kerjasama industri.Kami semua di Jabatan Sains Gunaan menyokong penuh pelantikan ini dan berharap agar Dr. Azrinawati terus sukses dalam menggalas amanah serta tanggungjawab ini. Semoga jabatan ini terus berkembang maju di bawah kepimpinan beliau.Sekali lagi, tahniah diucapkan!