Knowledge exploration di Sabah - Johari, Aiza; Abang, Mohammad (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2015)
Lawatan sambil belajar ke organisasi-organisasi berikut telah memberikan pengetahuan dan pengalaman mengenai cara pengurusan dalam bidang pentadbiran, pembangunan ekonomi di Sabah, hak-hak sebagai seorang pengguna, cukai yang akan dilaksanakan oleh kerajaan pada 1 April 2015 iaitu Goods and Services Tax (GST), dan perancangan strategik untuk menjaga keselamatan di negeri Sabah.