Lawatan penanda aras ke Universiti Utara Malaysia (UUM) - Johari, Aiza; Abang, Mohammad (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2015)
Jawatankuasa Perwakilan Kolej Seri Serapi telah mengadakan satu lawatan penanda aras ke Universiti Utara Malaysia (UUM) pada 9 Oktober 2014. Lawatan ini disertai oleh 30 orang jawatankuasa perwakilan kolej bersama seorang pegawai pengiring, Dr. Angel Helen Puspam. Lawatan ini bertujuan untuk membentuk satu hubungan kerjasama yang positif di antara dua universiti yang berlainan organisasi.