Sharing Session with Alumni UiTM - Mohd Aminuddin Zaki, Nurul Safwah (Universiti Teknologi MARA, Negeri Sembilan, 2025)
Pada 13 Jun 2025, ACIS dengan kerjasama Persatuan Diploma Pengurusan Halal (PDPH) telah menganjurkan Sharing Session with Alumni UiTM sempena Halal Festival 1.0 di UiTM Kampus Kuala Pilah, melibatkan lebih 100 mahasiswa Diploma Pengurusan Halal. Program ini bertujuan memberi pendedahan mengenai hala tuju pengajian dan prospek kerjaya dalam industri halal melalui perkongsian pengalaman tiga alumni jemputan serta sesi soal jawab interaktif. Sesi ini bukan sahaja memberi motivasi dan ilmu berkaitan dunia pekerjaan, malah menjadi penutup rasmi Halal Festival 1.0 yang berlangsung dengan jayanya hasil kerjasama semua pihak.