Aktiviti khidmat masyarakat pelajar BM240 3A & 3B dI Kampung Sibuluh, Bau - Akir, Oriah (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2015)
Bagi memenuhi keperluan kandungan kursus MGT538, pelajar program Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian) (Pemasaran) Semester 3 telah mengadakan aktiviti khidmat masyarakat di Kampung Sibuluh, Bau pada Sabtu, 14 Jun 2014. Seramai 45 orang pelajar ikut serta dalam program ini dan mereka diiringi oleh dua orang pensyarah. Di ’antara aktiviti yang dilaksanakan adalah gotong-royong bersama masyarakat kampung dan Iain-Iain aktiviti santai yang dianjurkan oleh pihak JKKK Kampung Sibuluh.