Sunscreen & sunblock, penting ke? - Affandi, Salwani; Azlan, Nik Noor Afizah; Ismail, Fathiyah; Abdul Manaf, Suhaily Maizan; Hamzah, Siti Fatimah Mardiah; Abdullah, Sholehah; Mohamad Azmin, Nur Azwani; Saleh, Wan Anisabanum (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2023)
Kulit kusam? Bintik hitam? Tona kulit tidak sekata? Adakah ini kerana faktor usia? Pelbagai persoalan diajukan pada diri sendiri yang kemudiannya disusuli dengan pencarian maklumat tentang bagaimana masalah ini boleh terjadi. Ramai sudah mengetahui kaedah penjagaan kulit muka. Kita semua tahu untuk menjaga kulit muka perkara paling asas ialah kita perlu mencuci muka. Setelah seharian berada di tempat kerja, atau pun ke mana sahaja kita pergi, walaupun hanya duduk di rumah, muka kita ini sememangnya terdedah kepada cahaya matahari dan banyak jenis kotoran yang mana jika tidak dibersihkan akan menyumbang kepada masalah kulit kusam, jeragat, jerawat, kulit berminyak, terlampau kering dan macam-macam lagi isu lain.