Majlis dialog bersama Malaysian Institute of Accountants (MIA) Wilayah Sarawak dan Fakulti Perakaunan UiTM Sarawak - Johari, Aiza; Abang, Mohamad (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2015)
Objektif utama majlis tersebut diadakan adalah untuk memberi penerangan tepat kepada bakal-bakal graduan perakaunan UiTM Sarawak khususnya mengenai profesion perakaunan di Malaysia.