Majlis randau bersama NUSAS - Metom, Lilly; Abg. Amar, Dayang Rohana (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2015)
Program ini dijalankan sebagai salah satu usaha untuk memupuk nilai-nilai murni dalam minda para pelajar bagi melahirkan sebuah keluarga NUSAS yang penuh rasa harmoni-menghormati, bekerjasama dan bersatu-padu dengan satu sama lain.