Activity team building NUSAS - Metom, Lilly; Muhidin @ Mohiddin, Siti Aishah (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2015)
Aktiviti ini diadakan sebagai salah satu usaha untuk memupuk nilai-nilai murni dalam sanubari para pelajar. la juga menjadi platform untuk melahirkan sebuah keluarga NUSAS yang harmoni, menghormati, bekerjasama dan bersatu-padu.