Program Tasmi' TAhfiz Al-Quran - Rodzri, Fatin Aina Syafiah; Salleh, Wan Anisabanum; Sumiati, Siti (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2022)
Pada 30 Oktober 2021 sehingga 1 November 2021 yang lalu, Finance Student Association (FiSA) UiTM Cawangan Terengganu Kampus Dungun telah mengadakan sebuah program yang dinamakan sebagai Program Tasmi' Tahfiz Al-Quran (TTA) Kali Ke 6. Program berbentuk kerohanian ini telah dianjurkan sebanyak 5 tahun berturut-turut dan pada tahun 2021 buat julung kalinya, FiSA menganjurkan Program TTA di peringkat antarabangsa dengan kolaborasi bersama Universitas Islam Sultan Agung (UNISSULA), Indonesia. Selain itu, FiSA juga turut berpeluang berkolaborasi bersama Sekolah Rendah Islam Al-Amin Dungun (SRIAAD), Sani Express Sdn. Bhd., Nadzam Holdings dan Elfra Group. Program TTA Kali Ke 6 ini telah mendapat sambutan yang cukup memberansangkan dengan penyertaan daripada warga UiTM Cawangan Terengganu, wakil UNISSULA serta orang awam.