SMid Board - Khasim, Azizah; Mohd Nasir, Mohd Amiruddin; Mohd Isa, Mohammad Ameerul; Mohamad@Ahmad, Rostam; Yahaya, Rozaini (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2019)
SMid BOARD bertujuan untuk membantu memudahkan proses kerja menyediakan kekulit buku keras. Proses kerja menyediakan kekulit buku keras memerlukan kakitangan untuk menyapu gam secara rata pada kekulit buku keras. Alat ini telah membantu untuk memudahkan proses kerja penyediaan kekulit buku keras secara lebih praktikal.