Dugaan - Mohd Aznan, Nadia Farleena; Nik Muhammad Naziman, Yusrina Hayati; Md Nor, Nor Haryanti; Baharuddin, Nurul Syuhada (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2022)
Pada suatu ketika, seorang anak perempuan datang mengadu kepada bapanya bahawa hidupnya dilanda pelbagai pancaroba. Dia mula merasa lemah dan tidak berdaya. Cabaran kian menyusul tanpa henti rintih sang anak. Lantas menitislah air mata di hadapan bapa yang amat dihormatinya itu.