Naib Canselor UiTM berambeh bersama warga UiTM Sarawak - Abang, Mohammad (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2016)
Naib Canselor UiTM, Profesor Emeritus Dato’ Dr. Hassan Said meluangkan masa untuk ‘berambeh’ bersama warga UiTM Sarawak sempena lawatan beliau ke kampus UiTM Sarawak baru-baru ini. Ini merupakan lawatan pertama beliau ke UiTM Sarawak semenjak dilantik sebagai Naib Canselor baharu UiTM pada Februari lalu.