Fitrah - Abdul Talib, Nurafida (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2022)
Sunyi sepi tidur sehari Kadang berbunyi perut minta diisi Diagah ketawa muka berseri Kembali sunyi bile puas menikmati