Sasar - Abdul Talib, Nurafida (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2022)
Satu kesalahan alpa banyak kebaikan Satu kesedihan cela banyak kegembiraan Satu kelaparan luput banyak kekenyangan Satu kesengsaraan lalai banyak kenikmatan