Youtuber virtual program: jana duit dengan YouTube (bahagian 2) - Nik Jaafar, Nik Fazlin Hiryati; Mohamad Yusof, Hani Sakina; Abdullah, Sholehah; Johari, Ahmad Sujairi (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2022)
Setelah selesai 2 sesi kelas secara interaktif, peserta diberikan ruang dan masa untuk menyediakan video terkini hasil dari pembelajaran mereka. Ketika sesi penyediaan video ini, peserta juga diberikan peluang untuk bertanyakan soalan kepada coach. Terdapat beberapa peserta yang menghantar video lebih awal iaitu sehari selepas kelas berakhir. Jika terdapat apa-apa penambahbaikan, coach akan terus memberi maklumbalas cadangan atau idea kepada peserta.