Kecemerlangan dalam pembangunan mahasiswa - Salleh, Wan Anisabanum; Misnan, Noorimah; Anuar@Mohd Noor, Jazira; Sumiati, Siti; Affandi, Salwani; Baharuddin, Nurul Syuhada (Fakulti Pengurusan Perniagaan, UiTM Terengganu, 2022)
Pembangunan mahasiswa dilaksanakan secara berperingkat dari peringkat universiti ke peringkat kebangsaan dan seterusnya peringkat antarabangsa melalui program-program anjuran Persatuan Pelajar Kewangan, Universiti Teknologi MARA Cawangan Terengganu (UiTMCT). Persatuan Pelajar Kewangan yang lebih dikenali sebagai 'Finance Student Association' (FiSA) telah berjaya menjalankan program-program secara tahunan dengan penambahbaikan yang berterusan dan berkualiti bertemakan kecemerlangan dalam bidang akademik dan kepimpinan.