Kunjungan hormat ke pejabat Naib Canselor UiTM - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik UiTM (MITASA), 2025)
Pada 14 November 2025, Ahli Majlis Kerja MITASA sesi 2025-2028 yang baharu dilantik melalui AGM MITASA Kali ke-37 pada 22 September 2025 telah mengadakan kunjungan pertama ke pejabat Naib Canselor UiTM. MITASA diketuai Presiden, Encik Mohd Amirul Akhbar Modh Zulkifli, Naib Presiden, Dr Adlan Abdul Razak, Setiausaha, Ts Nor Azlin Rosli, Penolong Setiausaha, Encik Mohd Shahrudin Mohmud, Bendahari, Dr Mohamad Firdaus Ahmad, Exco MITASA, Puan Atifah Othman dan Setiausaha Eksekutif MITASA, Puan Nadra Shafina.