Bengkel penyediaan profil penyelidik di Google Scholar, Scopus dan WOS kolaborasi bersama PTAR sesi 2025 - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Bagi menyokong inisiatif meningkatkan visibiliti penyelidik UiTM di peringkat global serta memperkukuh budaya penyelidikan berimpak tinggi, Unit Jurnal dan Penerbitan Universiti (JPU) Bahagian Penyelidikan dan Jaringan lndustri (PJI), dengan kerjasama Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR), UiTM Cawangan Melaka, telah menganjurkan Bengkel Penyediaan Profil Penyelidik di Google Scholar, Scopus dan Web of Science (wos) secara dalam talian melalui platform Google Meet.