Bengkel “Write Faster with Mendeley & Scopus AI" perkukuh literasi maklumat warga Fakulti Undang-Undang - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Perpustakaan Tun Abdul Razak (PTAR) Undang- Undang telah berjaya menganjurkan Bengkel Write Faster with Mendeley & Scopus Al bersama Fakulti Undang-Undang (FUU), UiTM yang berlangsung di Bilik Mesyuarat FUU. Program ini telah diadakan pada 14 Ogos 2025, bermula jam 9.00 pagi hingga 1.00 petang. Bengkel telah dikendalikan oleh Puan Masnida Hanim Binti Che Mahmood, selaku Ketua Perpustakaan Undang-Undang yang juga bertindak sebagai penceramah utama. Penganjuran bengkel ini memberi fokus kepada peningkatan kemahiran literasi maklumat khususnya dalam kalangan warga akademik, selaras dengan keperluan era digital yang menuntut penguasaan teknologi pengurusan rujukan serta analitik penyelidikan terkini.