Bengkel strategi pengurusan masa untuk penerbitan berindeks (Scopus & WOS) - Perpustakaan Tun Abdul Razak, Bahagian Korporat dan Kolaborasi (Perpustakaan Tun Abdul Razak, 2025)
Pada 10 Ogas 2025, Ahad, telah diadakan Bengkel Strategi Pengurusan Masa untuk Penerbitan Berindeks {Scopus & WoS) yang disampaikan oleh Dr. Mohd Safuan Abdul Latip, Pensyarah Kanan dari Fakulti Pengurusan Hotel dan Pelancongan, UiTM Cawangan Terengganu. Beliau juga merupakan Felo Penyelidikan Pascadoktoral Universiti Sunway. Program ini diadakan bertujuan untuk meningkatkan kefahaman dan kemahiran para akademik serta penyelidik dalam mengurus masa secara efektif demi mencapai penerbitan dalam jurnal berindeks tinggi seperti Scopus dan Web of Science {WoS). Dalam era penerbitan yang kompetitif ini, pengurusan masa yang efisien menjadi faktor penting dalam memastikan kualiti dan kuantiti penerbitan dapat ditingkatkan.