Mesyuarat Agung Tri-Tahunan MITASA - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik UiTM (MITASA), 2025)
Pada 22 September 2025 telah berlangsung Mesyuarat Agung Tri-Tahunan MITASA melibatkan perubahan tampuk pentadbiran MITASA bagi penggal 2025-2028. Mesyuarat agung yang berlangsung di Kelab Selangor itu telah dihadiri hampir 100 ahli MITASA dari seluruh negara. Ahli-ahli yang juga pensyarah dari seluruh UiTM berkampung di Shah Alam selama dua hari bagi menghadiri mesyuarat dan perlawanan bowling yang diadakan bersempena dengan mesyuarat berkenaan.