Kunjungan hormat ke Jabatan Hal Ehwal Kesatuan Sekerja (JHEKS) Selangor - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik UiTM (MITASA), 2025)
Pada 28 Ogos 2025, MITASA telah mengadakan kunjungan hormat ke Jabatan Hal Ehwal Kesatuan Sekerja (JHEKS) Selangor. Ahli Majlis Kerja MITASA diketuai Presiden MITASA, Encik Saharudin Lin dan Naib Presiden, Encik Mohd Amirul Akhbar Mohd Zulkifli. Exco lain yang menyertai ialah Bendahari, Ts Nor Azlin Rosli dan Encik Mohd Shahrudin Mohmud. Pertemuan tersebut telah disantuni oleh En Mohd Efree Budiman Abd Rahman, Penolong Pengarah JHEKS Selangor.