Majlis Amanat Perdana Perkhidmatan Awam ke-20 (МАРРА XX) - UiTM, MITASA (Kesatuan Kakitangan Akademik UiTM (MITASA), 2025)
MITASA tidak melepaskan peluang untuk menyertai sama Majlis Amanat Perdana Perkhidmatan Awam ke-20 (МАРРА XX) oleh Perdana Menteri, Dato Seri Anwar Ibrahim di PICC Putrajaya pada 15 Ogos. MITASA diwakili oleh Presiden, Encik Saharudin Lin dan dua Exco iaitu Puan Atifah Othman dan Encik Mohd Shahrudin Mohmud. Perdana Menteri telah menyempurnakan majlis ini dengan amanat berinspirasi, menggariskan tekad dan hala tuju bagi memperkukuh agenda reformasi perkhidmatan awam negara dengan tema 'Perkhidmatan Awam MADANI Teras Kecemerlangan'.