Impian murni pereka fesyen muda - Abdullah, Aidil Adha (UiTM, Pejabat Komunikasi Strategik, 2025)
Dalam dunia fesyen tempatan yang semakin berkembang, nama Muhammad Isyraf Muhammad Nasir muncul sebagai antara wajah baharu yang sedang mencuri perhatian. Meskipun masih muda, graduan Kolej Pengajian Seni Kreatif ini telah melangkah jauh, menjadikan impian rekaan fesyen satu kenyataan dengan sentuhan kreatifnya kini menghiasi pentas selebriti tanah air. Muhammad Isyraf merupakan graduan Diploma Seni Lukis dan Seni Reka (Seni Reka Fesyen). Pada mulanya, cita-cita asalnya bukanlah untuk menjadi pereka fesyen, sebaliknya lebih berminat ke arah bidang reka bentuk dalaman. Namun, selepas melalui pelbagai perbincangan dengan keluarga, beliau akhirnya memilih laluan fesyen dan tidak menoleh ke belakang sejak itu.