Anugerah Felo IKM - Mohammed Napiah, Noorezal Atfyinna; Husin, Nurul Izza (Unit Penerbitan Jabatan Sains Gunaan, 2025)
Seluruh warga Jabatan Sains Gunaan (JSG) merakamkan ucapan setinggi-tinggi tahniah kepada Prof Madya ChM Dr Nor Aziyah Bakhari atas penganugerahan sebagai Felo Institut Kimia Malaysia (IKM) sempena Malam Kimia 2024 yang berlangsung pada 6 Disember 2024. Syabas dan tahniah sekali lagi diucapkan!