Malam penghargaan kecemerlangan akademik BM118 - Wee, Roselind; Lau, Ung Hua; Metom, Lilly; Abg Bohari, Dayang Faridah; Johari, Aiza; Abang, Mohammad; Ch'ng, Looi Chin; Yeo Jiin Yih, Jacinta (UiTM Sarawak, 2015)
Pada 16 Ogos 2014, Majlis Malam Penghargaan Kecemerlangan Akademik BM118 yang bertemakan Mystical Award Night telah diadakan di Hotel Riverside Majestic bagi memenuhi keperluan kursus Organising Events (OMT290), pelajar Bahagian 4 Diploma Pengurusan dan Teknologi Pejabat (BM118). Selain dari itu, majlis ini juga diadakan bagi memberi penghargaan kepada pelajar Anugerah Dekan BM1 18 yang telah mendapat keputusan yang cemerlang pada Peperiksaan Akhir Mac 2014. Majlis anjuran pelajar BM1 18 4A (Kumpulan Mystique Flame) turut dihadiri dan dirasmikan oleh Prof. Madya Dr. Rosita Hj. Suhaimi, Timbalan Rektor HEA. Ceramah bertajuk How to Handle Criticisms telah disampaikan oleh penceramah jemputan, Encik Telemachus Lo dari SMT Learning Solutions. Aktiviti ini berjaya memberi pendedahan dan pengalaman mengenai penganjuran majlis rasmi, pengacaraan majlis, protokol majlis rasmi serta cara berkomunikasi dan berurusan dengan organisasi lain.