Pertandingan YIIDEX 2014 - Liew, Yit Lian (UiTM Sarawak, 2015)
Pertandingan ini dianjurkan untuk mencungkil bakat pelajar dalam penciptaan inovasi serta memupuk daya kreativiti dan inovasi di kalangan pelajar. Di samping itu, pertandingan ini juga dapat menghasilkan jaringan dengan masyarakat luar untuk mempromosikan nama dan produk UiTM Sarawak.