'Biasan kreativiti' dalam pameran REQASENI V.5 2014 - Mohd Fadil, Mohd Zaki (UiTM Sarawak, 2015)
Buat kali ke-5, Fakulti Seni Lukis & Seni Reka UiTM Sarawak telah mempersembahkan hasil kreativiti 28 orang pelajar tahun akhir sempena Pameran REQASENI V.5 2014. Pameran yang bertemakan PRISMA membawa maksud ‘biasan kreativiti’ pelajar ketika menghasilkan karya dan rekaan mereka sehingga terhasilnya refleksi yang berguna dan bermanfaat kepada masyarakat. Pameran tersebut telah diadakan dengan jayanya di The Hills Shopping Mall, Kuching dari 17 sehingga 19 Oktober 2014. Majlis perasmian telah disempurnakan oleh wakil Rektor iaitu Prof. Madya Wan Akil Tuanku Abdullah, Timbalan Rektor Hal Ehwal Pelajar, UiTM Sarawak pada hari Sabtu, 1 8 Oktober 2014.