Paper mache mini whiteboard - Thinesh, Keerthika; Vasu, Ahvinaash; Balasingam, Thanisha Sri (Universiti Teknologi MARA, Kedah, 2023)
Karnival STEM merupakan salah satu aktiviti ko akademik yang melibatkan penyertaan murid SJKT TUN Sambanthan, Bidor. Program ini dijalankan untuk menarik minat dalam memperkenalkan pencipta baru terhadap matapelajaran STEM (Sains,Teknologi, Kejuruteraan, Matematik) sekaligus memupuk masyarakat saintifik selaras dengan hasrat kerajaan ke arah negara Revolusi Industri 4.0. Maka, kita perlu menanam sikap minat dalam kalangan pelajar untuk menceburkan diri dalam bidang berkaitan STEM sejak dari alam persekolahan lagi.Ini akan membantu para murid untuk menguasai dan mempelajari pelbagai cabaran.