Majlis Tautan Kasih 2025 - UiTM, InQKA (Institut Kualiti dan Pengembangan Ilmu (InQKA), 2025)
Pada 28 April yang lalu, Institut Kualiti dan Pengembangan Pengembangan Ilmu (InQKA) telah menganjurkan Majlis Tautan Kasih sempena sambutan Hari Raya Aidilfitri. Majlis meriah ini menghimpunkan warga UiTM dari pelbagai jabatan dan unit, termasuk kehadiran mantan warga InQKA yang turut memeriahkan suasana. Pelbagai juadah raya yang enak disajikan kepada para tetamu yang hadir.