Majlis Anugerah Naib Canselor & Anugerah Dekan - Kipli, Nur Aida; Ramakrishnan, Prabha; Maniam, Yuthandy; Abdullah, Norazlin; Jack, Suriani; Abg Samah, Aizimah; Chiew, Fei Ha (Universiti Teknologi MARA, Sarawak, 2009)
Majlis tersebut telah diadakan pada 19 Februari 2009 di Hotel Riverside Majestic, Kuching. Majlis Penyampaian Sijil Anugerah Pelajar Cemerlang ini diserikan lagi dengan kehadiran tetamu kehormat iaitu Yang Berbahagia Dato' Seri Prof. Ibrahim Abu Shah, Naib Canselor Universiti Teknologi MARA dan sekaligus merasmikan majlis pada malam itu. Antara yang turut hadir untuk penganugerahan tersebut adalah Pengarah Kampus, Prof. Madya Dr. Jamil Hj. Hamali, Timbalan Pengarah Hal Ehwal Akademik, Prof. Madya Dr. Hjh. Fatimah bt Bujang, Timbalan Pengarah Hal Ehwal Pelajar dan Alumni, Encik Abdul Jalil bin Lob, Timbalan Pengarah Penyelidikan dan Jaringan Industri yang baru, Prof. Madya Dr. Rosita Suhaimi, ketua-ketua bahagian, ketua-ketua program, pegawai-pegawai dan staf-staf Hal Ehwal Akademik serta pihak media. Seramai 15 orang pelajar telah mendapat Anugerah Naib Canselor pada Peperiksaan Oktober 2008. Namun 5 orang sahaja yang hadir pada majlis tersebut.